Ik werk in een straal van 35 tot 40 km rondom Almere-Stad. Binnen deze straal kom ik graag bij u thuis voor de vachtverzorging van uw kat(ten).

Vakantieperiode DivaCats

  • 27 mei t/m 5 juli
  • 11 t/m 19 augustus
  • 23 september t/m 10 oktober

Ik zal in die periode niet beschikbaar zijn om uw kat(ten) te trimmen. Uiteraard kunt u voor het maken van een afspraak gewoon een mail sturen.

Plukken & Ontwollen   €60,-*
Bij het plukken of ook wel ontwollen genoemd trekken we de losse dode haren van de ondervacht eruit.
     
Scheren   €60,-*
De kat wordt geschoren als de kat zich niet laat plukken of echt teveel klitten heeft. De kat wordt niet geheel geschoren. Het kopje en de poten en staart worden gekamd en bijgeknipt. Scheren wordt vaak ook uit voorzorg gedaan. 
     
Scheren vervilte vacht   €60,-*
De kat wordt geschoren wanneer de vacht vervilt is. Een vervilte vacht is pijnlijk voor de kat en geeft veel ongenoegen. Zelfs lopen is dan voor de kat pijnlijk. Bij een zeer vervilte vacht wordt een bedrag van €60,- gerekend
     
Nagels knippen   €25,-
 
Reiskosten   €0,50 per km
DivaCats rekent €0,50ct/km reiskosten heen- en terugreis. Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de klant. DivaCats werkt in een straal zo'n 35 tot 40 km rondom Almere-Stad.
 
Niet thuis    
DivaCats brengt 25% van de behandeling en reiskosten in rekening wanneer de klant bij een gemaakte afspraak niet thuis is.

 

de standaard prijzen zijn incl.  nagels knippen.

Copyright © 2024 Diva Cats. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.