Vakantieperiode DivaCats

  • 27 mei t/m 5 juli
  • 11 t/m 19 augustus
  • 23 september t/m 10 oktober

Ik zal in die periode niet beschikbaar zijn om uw kat(ten) te trimmen. Uiteraard kunt u voor het maken van een afspraak gewoon een mail sturen.

Ik ben Yvonne Brandes, gediplomeerd kattentrimster. Ik heb meerdere cursussen en opleidingen op het gebied van dierenverzorging en kattentrimmen gevolgd.

 

Ik werk nu sinds 2011 als kattentrimster aan huis in Almere en omstreken. Ik heb veel ervaring opgedaan met uiteenlopende rassen en vachten. Elke vacht heeft zijn eigen optimale behandelmethode. Vanwege mijn brede ervaring in de dierenverzorging kan ik zeer goed met katten omgaan en lukt het eigenlijk altijd om de kat rustig te houden en goed te trimmen (soms met een beetje assistentie van de eigenaar).

 

Voordat ik katten aan huis ging trimmen, heb ik meerdere jaren bij verschillende Dierenklinieken gewerkt.Het langst heb ik bij (Dierenkliniek De Zon en Dierenkliniek Amsterdam Noord) als paraveterinair dierenarts assistente gewerkt. Dit werk bestaat uit de meest verschillende handelingen verrichten in samenspraak met de dierenarts. Het gaat van het assisteren bij het vasthouden van de kat, het helpen met behandelen van het gebit bij kat en hond maar ook het assisteren op de operatie tafel is mij niet vreemd. Bij de Dierenopvangcentrum Polderweg in Amsterdam waar ik ook als paraveterinair dierenarts assistent werkzaam ben geweest is mijn liefde voor katten echt wel naar voren gekomen.

Copyright © 2024 Diva Cats. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.